Skip to content
Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 60€ · Αποστολή σε όλη την ΕλλάδαΔωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 60€Αποστολή σε όλη την Ελλάδα
ΣύνδεσηΛογαριασμός Αγαπημένα0
OEM

Ηλεκτρόδια Απινίδωσης ZOLL Stat-Padz II

0 αξιολογήσεις Κωδικός: 6677 Παράδοση σε 4-10 ημέρες
60,00€
TBI Bank – αγορά με δόσεις
Δωρεάν αποστολήγια αγορές άνω των 60€
Ασφαλείς πληρωμέςΚάρτα, αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση
Γρήγορη αποστολήΣε όλη την Ελλάδα, με αξιόπιστες courier
Εξειδικευμένη υποστήριξηΓια κάθε σας ερώτηση, πριν & μετά την αγορά

Περιγραφή

Τα ηλεκτρόδια απινίδωσης ZOLL Stat-Padz II για ενήλικες είναι κατάλληλα σχεδιασμένα για να είναι συμβατά και να συνδέονται απευθείας με τους απινιδωτές AED Plus® και AED Pro® της Αμερικάνικης εταιρείας ZOLL®.

Τα ZOLL Stat-Padz II είναι εύκολα στη χρήση με απινιδωτή πολλαπλών λειτουργιών και έχουν βελτιστοποιηθεί για άμεση ανταπόκριση σε καταστάσεις έκτακτης ανάνηψης.


Τα ηλεκτρόδια απινίδωσης ZOLL Stat-Padz II διαθέτουν σύστημα Preconnect™, δίνοντας σας τη δυνατότητα να έχετε προτοποθετημένα τα αυτόκολλητα ηλεκτρόδια απίνιδωσης εξοικονομώντας έτσι κρίσιμο χρόνο από την εφαρμογή τους.

Επιπρόσθετα, το σύστημα Speed Pack™ για ταχεία τοποθέτηση μείωνει σημαντικά τις πιθανότητες για μπλέξιμο των καλωδίων μεγιστοποιώντας την άμεση αποτελεσματικότητα των ηλεκτροδίων απινιδωτή.


Διαθέτοντας σχηματική κωδικοποίηση (τετράγωνο – στρόγγυλο) και οπτικές ανατομικές ενδείξεις τοποθέτησης τα ηλεκτρόδια απινίδωσης ZOLL Stat-Padz II σας καθοδηγούν και είστε σίγουροι για τη σωστή τοποθέτηση και εφαρμογή τους.


Τα ZOLL Stat-Padz II έχουν βελτιωμένο gel απινίδωσης ηλεκτροδίων ώστε να επιτυγχάνετε την άριστη εφαρμογή τους στο σώμα του ασθενή, μεταφέροντας την ενέργεια από το κέντρο του ηλεκτροδίου ομοιόμορφα προς τις άκρες και μειώνοντας τις πιθανότητες εγκαύματος ή ερεθισμού του δέρματος.


Είναι κατάλληλα για χρήση από ενήλικες ασθενείς και διατίθενται σε ζεύγος ηλεκτροδίων απινίδωτη. Τα ηλεκτρόδια απινίδωσης ZOLL Stat-Padz II διαθέτουν πιστοποίηση CE.


Κωδικός εργοστασίου: 8900-0802-01

Συμβατοί απινιδωτές: Zoll AED Plus, Zoll AED Pro

Τύπος GEL: Σταθερό

Χρήση: Ενηλίκων

Χρόνος βηματοδότησης: 8 ώρες

Τύπος αγωγού: Κασσίτερος

Προ-συνδεδεμένο: Ναι

Χρόνος ζωής: 2 χρόνια

Αξιολογήσεις

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: Ο κώδικας HTML δεν υποστηρίζεται!
Κακό Καλό
Ηλεκτρόδια Απινίδωσης ZOLL Stat-Padz II60,00€