Προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε τον ιστότοπό μας όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό χρησιμοποιούμε cookies. Εξακολουθώντας να χρησιμοποιείτε το Site μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Sars Cov 2 IgM/IgG Rapid Test Wellion Viva Diag (Τεστ Ανίχνευσης Αντισωμάτων) 1 ΤΜΧ (ΔΕΝ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ)

Sars Cov 2 IgM/IgG Rapid Test Wellion Viva Diag (Τεστ Ανίχνευσης Αντισωμάτων) 1 ΤΜΧ (ΔΕΝ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ)

Πωλείται μόνο υπό τις προϋποθέσεις του νόμου υπ’ αριθμό 4737/2020. Αριθμός κοινοποίησης ΕΟΦ 2830000673212. 


ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΕΝ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ


Το Τεστ Ανίχνευσης Αντισωμάτων IgG/IgM Κορονοϊού COVID-19 της Wellion είναι μια ανοσολογική δοκιμή χρωματογραφικής πλευρικής ροής για την ποιοτική ανίχνευση IgG και IgM αντι-SARS-CoV-2 σε δείγματα ανθρώπινου ολικού αίματος, ορού ή πλάσματος.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι στα πρώιμα στάδια της μόλυνσης (3 έως 7 ημέρες), η IgG και IgM αντι-SARS-CoV-2 μπορεί να είναι κάτω από το όριο ανίχνευσης της εξέτασης.

Το τεστ προορίζεται να βοηθήσει στη διάγνωση πρωτοπαθών λοιμώξεων και πιθανών δευτερογενών λοιμώξεων με το SARS-CoV-2. Η διαδικασία δοκιμής δεν είναι αυτοματοποιημένη και δεν απαιτεί ειδική εκπαίδευση ή προσόντα.


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗΣ

Αφήστε την κασέτα δοκιμής, το δείγμα, το ρυθμιστικό διάλυμα και/ή τους ελέγχους να εξισορροπηθούν σε θερμοκρασία δωματίου (15-30°C) πριν από τη δοκιμή.

1. Αφαιρέστε την κασέτα δοκιμής από τη σφραγισμένη θήκη από φύλλο αλουμινίου και χρησιμοποιήστε την το συντομότερο δυνατόν. Τα καλύτερα αποτελέσματα θα προκύψουν εάν η ανάλυση πραγματοποιηθεί εντός μίας ώρας.

2. Τοποθετήστε τη συσκευή δοκιμής σε καθαρή και επίπεδη επιφάνεια.

Για δείγματα ορού ή πλάσματος: Με το παρεχόμενο σταγονόμετρο, τραβήξτε δείγμα ορού/πλάσματος και έπειτα προσθέστε 1 δείγμα ορού/πλάσματος στον υποδοχέα δείγματος (S). Στη συνέχεια προσθέστε αμέσως 2 σταγόνες διαλύματος στον υποδοχέα δείγματος (S). Αποφύγετε τις φυσαλίδες αέρα.

Για δείγμα ολικού αίματος: Με το προβλεπόμενο σταγονόμετρο και μεταφέρετε 2 σταγόνες πλήρους αίματος στο δοχείο δείγματος (S) της συσκευής δοκιμής, στη συνέχεια προσθέστε αμέσως 2 σταγόνες διαλύτη στον υποδοχέα δείγματος (S). Αποφύγετε τις φυσαλίδες αέρα.

3. Περιμένετε να εμφανιστούν η/οι έγχρωμη/ες γραμμή/ές. Το αποτέλεσμα θα πρέπει να αναγνωσθεί μέσα σε 10 λεπτά. Μην ερμηνεύετε αποτελέσματα μετά την πάροδο 20 λεπτών.


ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ


-ΑΡΝΗΤΙΚΟ: Αν υπάρχει μόνο η ζώνη C, η απουσία οποιουδήποτε χρώματος μπορντό σε αμφότερες τις ταινίες Τ (IgG και IgM) υποδεικνύει ότι δεν ανιχνεύονται αντισώματα αντι-COVID-19 στο δείγμα. Το αποτέλεσμα είναι αρνητικό.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΣΗΣΕΙ


-IgM ΘΕΤΙΚΟ:

Εκτός από την παρουσία ζώνης C, αν αναπτύσσεται μόνο η ζώνη IgM, η δοκιμή υποδηλώνει την παρουσία IgM αντι- COVID-19 στο δείγμα. Το αποτέλεσμα είναι IgM αντι-COVID-19 θετικό. (αρχικό στάδιο λοίμωξης 1-7 μέρες)  


ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΛΗΘΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ


 -IgG ΘΕΤΙΚΟ:

Εκτός από την παρουσία ζώνης C, αν αναπτύσσεται μόνο η ζώνη IgG, η δοκιμή υποδεικνύει την παρουσία IgG αντι- COVID-19 στο δείγμα. Το αποτέλεσμα είναι IgG αντι-COVID-19 θετικό. (έχει νοσήσει στο παρελθόν και έχει αντισώματα)  


TO ΑΤΟΜΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΛΗΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ, ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟ


 -IgG και IgM ΘΕΤΙΚΟ:

Εκτός από την παρουσία ζώνης C, αν αναπτύσσονται αμφότερες ζώνες IgG και IgM, η δοκιμή υποδεικνύει την παρουσία τόσο IgG όσο και IgM anti-COVID-19 στο δείγμα. Το αποτέλεσμα είναι IgG και IgM αντι-COVID-19 θετικό. (ύπαρξη λοίμωξης και αντισωμάτων)  


ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΝΟΣΕΙ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ Ο ΙΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ)


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ


Υψηλή ευαισθησία και ειδικότητα.

Εύκολο στη χρήση.

Αποτελέσματα μόλις σε 10 λεπτά. Μην αξιολογήσετε τα αποτελέσματα μετά τα 20 λεπτά.

Αποθήκευση του τεστ σε θερμοκρασία δωματίου.


Δεν διατίθεται σε ιδιώτες.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Δωρεάν μεταφορικά

Για ποσά άνω των 60 ευρώ δωρεάν μεταφορικά (έως 3 kg).

Έκπτωση 10%

Με την πρώτη σας αγορά κερδίστε 10% έκπτωση σε επιλεγμένα προιόντα

  • Views: 3701
  • Κωδικός Προϊόντος: 1122
  • Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
  • 9,20€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 9,20€

Παραδοση

Παράδοση στην Ελλάδα σε 1 με 2 εργάσιμες ημέρες.

Εγγύηση τιμής

Βρήκατε το ίδιο προϊόν φθηνότερα; Ενημερώστε μας για να σας δώσουμε προσφορά.

Ετικέτες: Sars Cov 2 IgM/IgG Rapid Test Wellion Viva Diag (Τεστ Ανίχνευσης Αντισωμάτων) 1 ΤΜΧ (ΔΕΝ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ)