Προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε τον ιστότοπό μας όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό χρησιμοποιούμε cookies. Εξακολουθώντας να χρησιμοποιείτε το Site μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Αποστολές-Πληρωμές

Αποστολές 


Οι αποστολές / παραλαβές των προϊόντων μας πραγματοποιούνται με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Με εταιρία courier

Με μεταφορική εταιρία

Με ΕΛΤΑ


Για παραγγελίες άνω των 60,00 € έως 3 kg ο πελάτης δεν χρεώνεται έξοδα αποστολής.Για παραγγελίες άνω των 3 kg η χρέωση ανέρχεται στο 1€ ανά κάθε επιπλέον kg.

Για παραγγελίες κάτω των 60,00 € έως 3 kg τα έξοδα αποστολής για τον νομό Αττικής ανέρχονται στα 5,00 € έως 3 kg,για παραγγελίες άνω των 3 kg η χρέωση ανέρχεται στο 1€ ανά κάθε επιπλέον kg.

Για παραγγελίες κάτω των 60,00 € έως 3 kg τα έξοδα αποστολής για την υπόλοιπη Ελλάδα ανέρχονται στα 8,00 € έως 3 kg,για παραγγελίες άνω των 3 kg η χρέωση ανέρχεται στο 1€ ανά κάθε επιπλέον kg.

* Σε περίπτωση που η διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας σας αποτελεί δυσπρόσιτη περιοχή, με τα κριτήρια της μεταφορικής εταιρείας, είτε πρόκειται για παραγγελία μεγάλου όγκου που το βάρος της ξεπερνά τα 30 κιλά, υπάρχει επιπλέον χρέωση μεταφορικών για την οποία θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά.  


Χρόνος παράδοσης

Εάν βρίσκεστε εντός Αττικής ή σε οποιαδήποτε άλλη πόλη της Ελλάδας (εξαιρούνται τα νησιά και οι δυσπρόσιτες περιοχές) θα έχετε την παραγγελία σας σε 1 με 2 εργάσιμες ημέρες.
Εάν βρίσκεστε σε κάποιο νησί ή δυσπρόσιτη περιοχή θα έχετε την παραγγελία σας σε 1 με 3 εργάσιμες ημέρες.


Όταν η παραγγελία σας παραδοθεί  για διανομή, θα σας αποσταλεί μήνυμα στο κινητό σας με τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας. 

Όλες οι παραδόσεις γίνονται από τις 9.00 το πρωί έως τις 19.00 το απόγευμα. Σε περίπτωση που απουσιάζετε, θα χρειαστούν άλλες 2 εργάσιμες μέρες, για να παραδώσουμε το δέμα σε εσάς, αφήνοντας σας μια ειδοποίηση για να επικοινωνήσετε με εταιρία Courier.

Tip: Αν εργάζεστε και δεν έχετε κάποιον να παραλάβει την παραγγελία σας στο σπίτι σας, σας συμβουλεύουμε να δηλώσετε τη διεύθυνση της εργασία σας ώς διεύθυνση αποστολής του δέματος, καθώς η παραγγελία, όπως αναφέραμε μπορεί να παραδοθεί από τις 9.00 έως τις 19.00, ώρες που πιθανότατα θα εργάζεστε.

Για τη διευκόλυνση της παραλαβής καλό θα ήταν να βάλετε στα στοιχεία επικοινωνίας τον αριθμό τoυ κινητού σας τηλεφώνου.


Πληρωμές


1. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό  Εθνικής Τράπεζας και Alphabank


2. Μέσω e-banking


3. Με  χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας

4. Με αντικαταβολή μετρητών 


«Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η CardLink είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η CardLink είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCIDSS). Όλες οι υπηρεσίες της CardLink γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η CardLink υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτες VISA, MasterCard, Maestro, Diners &Discover. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή»


Επιστροφές


Σε οποιαδήποτε περίπτωση που για κάποιο λόγο δεν μείνατε ικανοποιημένοι από το προϊόν που επιλέξατε μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Η επιχείρηση θα φροντίσει να σας επιστρέψει το χρηματικό ποσό που καταβάλατε για την αγορά της συσκευής καθώς και το κόστος των εξόδων αποστολής αν υπάρχουν.

Για να επιστρέψετε ένα προϊόν, αυτό θα πρέπει να είναι στην κατάσταση στην οποία το παραλάβατε, με τη συσκευασία και οποιαδήποτε διακριτικά χαρακτηριστικά άθικτα. Επιπρόσθετα η ταινία ασφαλείας πρέπει να είναι ανέγγιχτη. Θα πρέπει επίσης να συνοδεύεται από τα έγγραφα που περιλαμβάνονται στη συσκευασία καθώς και την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο-δελτίο αποστολής. Σε αντίθετη περίπτωση, η επιστροφή του προϊόντος δεν θα γίνεται δεκτή.

Στην διαδικασία επιστροφής προϊόντος η δαπάνη των μεταφορικών βαρύνει τον πελάτη. 

Τα χρήματα θα επιστρέφονται εντός 14 ημερών από την παραλαβή της αίτησης ακύρωσης. Ωστόσο, μπορεί να καθυστερήσει η επιστροφή των χρημάτων εάν η επιχείρηση δεν λάβει τα προϊόντα ή την απόδειξη για την επιστροφή τους.